سلام و درود جناب فشی رییس محترم هیات استان کرمانشاه، احتراما باید عرض کنم جالبه خودتون میفرمایید در اعتراض به کمبودها بچه های تیم ملی اعتراض و اعتصاب کردن، جنابعالی که سه بوکسور در بین این ملی پوشانی که در اعتراض به کمبودها(من به گفته شما اکتفا میکنم و وارد جزییات کمبودها که مایه شرمساری اگه نباشه قطعا عامل ناامیدی و بی انگیزه شدن جوانان مملکت نسبت به این ورزش خواهد شد) خب شما در جایگاه یه رییس هیات که چهار تا قهرمان در تیم ملی بوکس داره که سه نفرشون اعتراض داشتن نسبت به. شرایط اردوهای تیم ملی و کمبودهای پرشماری که به این قهرمانان که سرمایه های مملکت و گنجینه های ارزشمند ورزش ایران هستند تحمیل میشه، چه اقدام موثر و حمایتی ازین بچه ها کردین؟؟؟
Type of issue
Submitted via the Previews bot
Reported
Feb 20 at 1:59 AM
Log In
Log in here to create Instant View templates. Please enter your phone number in the international format and we will send a confirmation message to your account via Telegram.
خب شما در جایگاه یه رییس هیات که چهار تا قهرمان در تیم ملی بوکس داره که سه نفرشون اعتراض داشتن نسبت به. شرایط اردوهای تیم ملی و کمبودهای پرشماری که به این قهرمانان که سرمایه های مملکت و گنجینه های ارزشمند ورزش ایران هستند تحمیل میشه، چه اقدام موثر و حمایتی ازین بچه ها کردین؟؟؟